Welcome to the Treehouse Community

The Treehouse Community is a meeting place for developers, designers, and programmers of all backgrounds and skill levels to get support. Collaborate here on code errors or bugs that you need feedback on, or asking for an extra set of eyes on your latest project. Join thousands of Treehouse students and alumni in the community today. (Note: Only Treehouse students can comment or ask questions, but non-students are welcome to browse our conversations.)

Looking to learn something new?

Treehouse offers a seven day free trial for new students. Get access to thousands of hours of content and a supportive community. Start your free trial today.

HTML

Can't get my Smells Like Bakin logo to appear on the page

I've copied it word for word I think. I am just getting a square with a blue question mark instead of the image.

3 Answers

Demian Arend
Demian Arend
3,386 Points

I don't think your code has shown up. Sometimes I get a delayed effect with images appearing, almost like the browser needs extra time to compute everything, sometimes these delays have been as long as a day or two! Sometimes I've had an image appear in one browser but not in another...so, it might be this kind of buggy stuff....I also used to have much more trouble with images on my older, weaker laptop...just sayin'...

Here is my code <!DOCTYPE HTML> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/> <title>Smells Like Bakin' Cupcake Company</title> </head> <body> <img src="img/logo.gif" alt="Smells Like Bakin"> </body> </html>

Thanks for your help! The laptop may be an issue. I'm on a 2010 MacBook Pro. And I keep putting the text in here but it won't load. I tried to put it in the question as well.