Welcome to the Treehouse Community

Want to collaborate on code errors? Have bugs you need feedback on? Looking for an extra set of eyes on your latest project? Get support with fellow developers, designers, and programmers of all backgrounds and skill levels here with the Treehouse Community!

Looking to learn something new?

Treehouse offers a seven day free trial for new students. Get access to thousands of hours of content and join thousands of Treehouse students and alumni in the community today.

Start your free trial

HTML How to Make a Website Responsive Web Design and Testing Build a Three Column Layout

Deborah Williamson
Deborah Williamson
2,997 Points

[SOLVED] I'm convinced my workspace isn't working

Every time I put the code in worskpace and save it, I don't see the changes in the browser. It's driving me crazy. How am I suppose to progress when I can even see the work I'm putting in?

Karsten Sørensen
Karsten Sørensen
2,274 Points

Did you try making just a simple change like changing the background color of the body?

Which changes are you not seeing? Changes in the HTML or CSS?

Wayne Priestley
Wayne Priestley
19,579 Points

Deborah,

I know this might sound a stupid question, but i have to ask,
You are saving your code before you refresh to view it in the browser aren't you?

Deborah Williamson
Deborah Williamson
2,997 Points

Yes....i am saving before refreshing. I' ll try your suggestion below

Wayne Priestley
Wayne Priestley
19,579 Points

LOL,

I know, I did say it was a stupid question, but its also been the solution for many people too.

:)

jack hamilton
jack hamilton
5,609 Points

Was it ever working before? Have you recently move folders? Are you working within the correct theme? Could you post where the file you're trying to edit is located (Full Path)

Thanks.

Deborah Williamson
Deborah Williamson
2,997 Points

Im such an idiot. Lol. I had the name of the file wrong. There was a space between 'responsive' and '.css' . But thanks for your help guys :)

1 Answer

Wayne Priestley
Wayne Priestley
19,579 Points

Hi Deborah,

How long has this been an issue?


Try logging out then back in,

Try restarting your browser,

Try using a different browser,

They are all my usual suggestions for this problem.

Hope this helps.