Welcome to the Treehouse Community

The Treehouse Community is a meeting place for developers, designers, and programmers of all backgrounds and skill levels to get support. Collaborate here on code errors or bugs that you need feedback on, or asking for an extra set of eyes on your latest project. Join thousands of Treehouse students and alumni in the community today. (Note: Only Treehouse students can comment or ask questions, but non-students are welcome to browse our conversations.)

Looking to learn something new?

Treehouse offers a seven day free trial for new students. Get access to thousands of hours of content and a supportive community. Start your free trial today.

General Discussion

Chase Lee
Chase Lee
29,275 Points

Subscribed Posts.

Hi Y'all,

I'm having problems with the posts that I'm subscribed to. They're not showing up when I click "subscribed in the top menu bar in the forum. I know that it's not the end of the world or anything but it gets a little annoying when I'm trying to find a post that I subscribed to a while ago but forgot the title of it.

Is anyone else experiencing these issues?

-Chase

2 Answers

Yes. In Chrome 32, the 'subscribed' is just coming up empty. EDIT: If I hit refresh, it works!

In IE10, I can manually refresh and it works.. Otherwise it seems to be on some major refresh delay. The 'newest' screen stays for quite a while before refreshing to any of the other sections.

Chase Lee
Chase Lee
29,275 Points

Okay. Tried refreshing and it worked! That's a little weird though. Anyway thanks!