Welcome to the Treehouse Community

The Treehouse Community is a meeting place for developers, designers, and programmers of all backgrounds and skill levels to get support. Collaborate here on code errors or bugs that you need feedback on, or asking for an extra set of eyes on your latest project. Join thousands of Treehouse students and alumni in the community today. (Note: Only Treehouse students can comment or ask questions, but non-students are welcome to browse our conversations.)

Looking to learn something new?

Treehouse offers a seven day free trial for new students. Get access to thousands of hours of content and a supportive community. Start your free trial today.

General Discussion

Why are the ruby videos silent?

I am experiencing silence for all the ruby videos. They were just working a moment ago.

Jonathan Grieve
Jonathan Grieve
Treehouse Moderator 90,705 Points

No real points benefit, it's just a nice little incentive to help the community our by fixing bugs when you see them which improves the experience all round for everybody. :-)

Glad your got your problem fixed!

1 Answer

Jonathan Grieve
MOD
Jonathan Grieve
Treehouse Moderator 90,705 Points

Did you accidently turn the volume down on your video controls? I find that video settings are remembered for videos every time you go back to them

The volume is turned up.

Jonathan Grieve
Jonathan Grieve
Treehouse Moderator 90,705 Points

Hmm sounds like there might be a bug in the system them, You may be able to get an "exterminator" badge for filing a bug report which you can do at help@teamtreehouse.com :-)

Sliding the volume knob up and down seems to have fixed it.

Also, what is the point of this exterminator badge?