Welcome to the Treehouse Community

The Treehouse Community is a meeting place for developers, designers, and programmers of all backgrounds and skill levels to get support. Collaborate here on code errors or bugs that you need feedback on, or asking for an extra set of eyes on your latest project. Join thousands of Treehouse students and alumni in the community today. (Note: Only Treehouse students can comment or ask questions, but non-students are welcome to browse our conversations.)

Looking to learn something new?

Treehouse offers a seven day free trial for new students. Get access to thousands of hours of content and a supportive community. Start your free trial today.

HTML How to Make a Website Creating HTML Content Organize with Unordered Lists

Can't see what's wrong with my img src reference

The system is telling me I've not included an image tag with the reference "img/numbers-01.jpg" and I can't see my error. any suggestions on what I'm missing?

index.html
<!DOCTYPE html>
<html>
  <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>Nick Pettit</title>
  </head>
  <body>
    <header>
      <a href="index.html">
        <h1>Nick Pettit</h1>
        <h2>Designer</h2>
      </a>
      <nav>
        <ul>
          <li><a href="index.html">Portfolio</a></li>
          <li><a href="about.html">About</a></li>
          <li><a href="contact.html">Contact</a></li>
        </ul>
      </nav>
    </header>
    <section>
      <ul>
        <li>
          <a href="img/numbers-01.jpg">
            <img src="img/numbers-01.jpg" alt="">
          </a>
        </li>
        <li>
          <a href="img/numbers-02.jpg">
            <img src="img/numbers-02.jpg" alt="">
          </a>
        </li>
        <li>
          <a href="img/numbers-06.jpg">
            <img src="img/numbers-06.jpg" alt="">
          </a>

        </li>
      </ul>
    </section>
    <footer>
      <p>&copy; 2013 Nick Pettit.</p>
    </footer>
  </body>
</html>

1 Answer

pi R
pi R
12,720 Points

Hi ! the challenge asks you to only put an image tag ! remove your links tags and it should work!