Welcome to the Treehouse Community

The Treehouse Community is a meeting place for developers, designers, and programmers of all backgrounds and skill levels to get support. Collaborate here on code errors or bugs that you need feedback on, or asking for an extra set of eyes on your latest project. Join thousands of Treehouse students and alumni in the community today. (Note: Only Treehouse students can comment or ask questions, but non-students are welcome to browse our conversations.)

Looking to learn something new?

Treehouse offers a seven day free trial for new students. Get access to thousands of hours of content and a supportive community. Start your free trial today.

HTML HTML Introduction First Steps

April Brice
April Brice
289 Points

I switched to a Windows 7 machine using internet explorer. On course videos I see no video - only audio. help?

help me to figure out how to see video on the course videos - I'm only getting the audio.

3 Answers

Clara Hembree
Clara Hembree
11,401 Points

Hi April,

You might want to try using another browser. I found that Firefox and Chrome work great.

If you think it might be a bug you can contact support too http://teamtreehouse.com/support

Hope this helps!

jase richards
jase richards
10,379 Points

I'm not on win7 I'm on win8.1 on my surface.

Every time I start a video it starts with the first picture of the deep dive then goes grey while the sound continues to play.

I have to either pause and unpause which forces a refresh and then it's fine, so I suggest doing that. If it doesn't auto reset for you like it does for me then I would say just hit f5 to manually refresh it.

Try clicking the speaker icon or go on preferences and select sound and turn it up! I hope this helps, happy coding!