Welcome to the Treehouse Community

The Treehouse Community is a meeting place for developers, designers, and programmers of all backgrounds and skill levels to get support. Collaborate here on code errors or bugs that you need feedback on, or asking for an extra set of eyes on your latest project. Join thousands of Treehouse students and alumni in the community today. (Note: Only Treehouse students can comment or ask questions, but non-students are welcome to browse our conversations.)

Looking to learn something new?

Treehouse offers a seven day free trial for new students. Get access to thousands of hours of content and a supportive community. Start your free trial today.

HTML How to Make a Website Creating HTML Content Add Image Gallery Content

Image numbers-01.jpg is not showing

I have read all questions about this problem and I still can't make it work. Can someone take a look please?

      <ul>
        <li>
          <img src="img/numbers-01.jpg" alt="">
          <p>Experimentation with color and texture.</p>
        </li>
      </ul>
    </section>```

6 Answers

It was not the challenge, it was the workspace. I added a personal picture to the img folder (I was planning to change one img to it) and then all the sudden it works! :) Go figure!!

Thank you all!

Abe Layee
Abe Layee
8,378 Points

I just did the challenge. You don't need the p inside the li element. It should be like this. The challenge is only asking you to add three li inside the section tag follow by the img.

 <section>
      <ul>
        <li><img src="img/numbers-01.jpg" alt=""></li>
         <li><img src="img/numbers-02.jpg" alt=""></li>
         <li><img src="img/numbers-06.jpg" alt=""></li>
    </ul>
    </section>
Abe Layee
Abe Layee
8,378 Points

I don't see any error in your code. Try clearing your browser history and doing the challenge again.

Here is my whole code, the images still don't work.

<!DOCTYPE html>
<html>
  <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>Allie Daudt | Web Developer</title>
  </head>
  <body>
    <header>
      <a href="index.html">
        <h1>Allie Daudt</h1>
        <h2>Web Developer</h2>
      </a>
      <nav>
        <ul>
          <li><a href="index.html">Portfolio</a></li>
          <li><a href="about.html">About</a></li>
          <li><a href="contact.html">Contact</a></li>
        </ul>
      </nav>
    </header>
    <section>
      <ul>
        <li><img src="img/numbers-01.jpg" alt=""></li>
        <li><img src="img/numbers-02.jpg" alt=""></li>
        <li><img src="img/numbers-06.jpg" alt=""></li>
      </ul>
    </section>
    <footer>
      <p>&copy; 2015 Allie Daudt.</p>
    </footer>
  </body>  
</html>```
Keneque Thomas
Keneque Thomas
4,147 Points

is the image placed inside of the img directory? or is it ont the outside with your index.html file. If its not inside of your img folder add it there, or remove the "/img"

that's the fix. you have to make sure the images are inside the img folder.